1a divisió

Definits els horaris de setembre a primera

En plena primera aturada, LaLiga ha anunciat els horaris de la sisena, setena i vuitena jornada de primera divisió, amb la qual cosa queden definits tots els horaris de setembre.

En la sisena jornada, el Girona visitarà Mestalla el dissabte 21 (18.30h), poc abans del partit entre l’Espanyol i el Real Madrid a l’RCDE Stadium (21h). L’endemà, el Barça jugarà al camp del Vila-real (18.30h).

En la setena jornada, entre setmana, el Girona rebrà el Rayo Vallecano el dimecres 25 (19h), el mateix dia que el Barça jugarà al Lluís Companys contra el Getafe (21h). El dijous 26, l’Espanyol rebrà el Vila-real (19h).

El setembre es tancarà amb l’Osasuna-Barça (dissabte 28, 21h), el Celta-Girona (diumenge 29, 14h) i el Betis-Espanyol (diumenge 29, 18.30h).

Abans de tots aquests partits, la lliga es reprendrà després de l’aturada amb l’Espanyol-Alavés el dissabte 14 (16.15h) i el Girona-Barça a Montilivi, el diumenge 15 (16.15h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)