Lliga de les Nacions

Ter Stegen, titular en la victòria d’Alemanya contra Hongria (5-0)

Ter Stegen torna a somriure amb la selecció alemanya. Després d’una dècada a l’ombra de Manuel Neuer, ara li ha arribat l’oportunitat de demostrar el seu potencial i vàlua amb una altra samarreta que no sigui la blaugrana. La retirada de l’històric porter del Bayern als 38 anys de la selecció, li ha obert la porta a la titularitat.

En el primer partit de la Nations League contra Hongria, ha estrenat aquesta condició de número u d’Alemanya en un duel que ha estat d’allò més plàcid (5-0). En cap moment, han donat cap mena d’opció als de Marco Rossi, que s’han vist clarament superats. En el minut 27, Füllkrug ha materialitzat aquest domini amb un gol que ha permès obrir la llauna i continuar assetjant constantment la porteria defensada per Gulácsi. Posteriorment, les més clares han arribat de les botes de Havertz, però el jugador de l’Arsenal no ha tingut sort ni amb el travesser ni amb la punteria. A la represa, ha arribat la golejada, amb les dianes de Musiala (57’), Wirtz (66’), Pavlovic (77’) i Havertz (81’) que han permès sentenciar el duel.

El proper compromís d’Alemanya, també amb Ter Stegen sota pals, serà dimarts 10 de setembre contra els Països Baixos (20.45h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)