1a femenina

El Llevant Badalona no passa de l’empat a València (1-1)

L’equip dirigit per Ferran Cabello neutralitza el gol inicial d’Asun (4’) amb una diana de Llompart (65’) en una segona part en què és superior a les locals i fa mèrits per obtenir els tres punts

El Llevant Badalona és molt superior al València durant la segona meitat en la seva estrena a la Lliga F de la temporada 2024/2025 i neutralitza la diana inicial d’Asun a l’inici del partit amb el gol de María Llompart un cop superada l’hora de joc, però no és capaç de capgirar el resultat i s’ha de conformar amb un empat a domicili per començar el curs.

El València s’ha avançat ben aviat amb un gol d’Asun (1-0, 4’), fet que ha obligat l’equip de Ferran Cabello a anar a remolc des del començament. No obstant això, les catalanes han provat de retallar la diferència en el marcador amb una rematada d’Uribe, però la davantera no ha pogut trobar porteria (20’). Després d’una primera part igualada, les visitants, que s’han fet amb el domini a la represa, han fet un pas endavant i han avisat a les valencianes amb un xut de Julve (58’). Abans d’arribar a l’equador del segon temps, Llompart, fitxada recentment del Vila-real, ha igualat les forces amb un gol en el dia del seu debut (1-1, 65’).

L’equip badaloní ha continuat generant arribades de perill i ha tingut ocasions de gol, però la falta d’encert entre els tres pals i la bona actuació d’Enith Salón, la portera local, han frustrat les catalanes, que s’han hagut de conformar amb un empat tot i fer mèrits per obtenir els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)