Un duel gironí insípid i gris

3a divisió FEF El Peralada i el Girona B empaten sense gols en l’estrena de la lliga en un matx amb poques ocasions i molta contundència defensiva per part dels dos conjunts en el duel gironí

Peralada 0 Girona B 0

PERALADA:Mujica, Alan Baró, Guillem Falgueras, Santiago Varese, Ivan Amoedo (Carles Gallardo, 75’), Dani Gómez (Traoré, 65’), Aleix Grabulosa (Alejandro Mejía, 54’), Adrià Ramírez, Llorenç Busquets, Khalid Noureddine (Gerard Caixas, 65’) i Arnau Teixidor (Bamta Bande, 65’).GIRONA B:Sergi Puig, Marc Aznar, Ferran Ruiz, Selvi Clua, Enric Garcia (Dawda Camara, 75’), Raúl Martínez, Nil Calderó, Iker Garcia, Carles Garrido (Hamony, 75’), Kim Minsu i Javi Sarasa.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Lluís Espallargas.T.V.:Als locals Amoedo, Bamta i Ramírez, i als visitants Iker, Sarasa i Aznar.T.V.:Cap.

L’estrena de la tercera divisió per als dos conjunts gironins Peralada i Girona B al municipal xampanyer va acabar amb un resultat en blanc després d’un partit poc vistós i amb poques ocasions (0-0). Tots dos equips es van mostrar contundents en defensa, però van tenir dificultats per generar perill a la porteria rival.

En la primera meitat, el Peralada va gaudir d’una bona oportunitat en el minut 30 quan Sergi Puig va evitar el gol amb una intervenció destacada. El Girona B, dirigit per Quique Álvarez, va patir per entrar en el partit, mostrant un joc irregular durant els primers 45 minuts. La primera part va ser intensa, però amb escasses ocasions de gol.

En la represa, el Girona B va intentar pressionar més i va tenir una ocasió clara en el minut 60, quan Garrido va estar a punt de marcar després d’un córner. En el minut 63, Nil Calderó va tenir l’oportunitat de rematar al fons de la porteria, però Alan Baró va salvar el gol amb una intervenció decisiva. Amb el Girona B abocat a l’atac, el Peralada va disposar de dos contraatacs clars en els darrers minuts, però no va aconseguir concretar. Sarasa va ser un dels pocs destacats del filial gironí en un partit marcat per la falta de fluïdesa ofensiva que va acabar sense gols.

Malgrat els esforços dels dos equips per buscar el gol, les defenses van prevaler i els atacs van ser poc precisos. La falta d’encert en els moments clau i les bones actuacions dels porters van fer que el marcador es mantingués immòbil. Els dos conjunts hauran de millorar en el seu joc ofensiu per afrontar els propers partits amb més confiança i efectivitat. Les pròximes setmanes seran determinants per als dos equips si volen adaptar-se ràpidament a la competició i aspirar a millors resultats.

El pròxim cap de setmana el Peralada visitarà el San Cristóbal a Ca n’Anglada i el Girona B rebrà l’Atlètic Lleida a Riudarenes; els dos enfrontaments es disputaran el diumenge 15 de setembre a les dotze del migdia. Un bon dia per sumar un triomf.