1a divisió

Rafa Mir assegura que la denúncia contra ell és “infundada”

Rafa Mir ha emès un comunicat en què ha reiterat “la meva innocència” i ha titllat “d’infundada”, la denúncia, en què està acusat d’agressió sexual, juntament amb un altre futbolista, Pablo Jara. Mir i Jara van ser detinguts la setmana passada després que dues dones denunciessin haver sigut agredides sexualment a casa del davanter del València. Tots dos van ser detinguts i estan ara en llibertat provisional.

El comunicat de Rafa Mir:

“Després d’un període de reflexió, vull deixar clara la meva innocència, reiterant el contingut del comunicat que va emetre el meu advocat Jaime Campaner. Tan aviat com es va poder posar a treballar en igualtat de condicions amb les acusacions, el cas ha fet un gir important que evidencia l’infundada que resulta la denúncia.

Confio plenament a l’Administració de Justícia d’aquest país, amb què he col·laborat des del primer minut per aclarir els fets.

Per tot això, vull expressar les meves disculpes més sinceres i profundes al meu Club, el València CF, al cos tècnic, als meus companys i principalment a l’afició valencianista, per incomplir, encara que fos en un dia lliure, amb el rigor dels horaris que s’espera d’un professional i encara més després d’un inici de temporada allunyat de les nostres expectatives. Des de ja, en la meva condició de futbolista professional, totes les meves energies estan posades a ajudar el meu Club i els meus companys.

No vull oblidar-me d’agrair a la meva família l’afecte i el suport que m’han mostrat en tot moment. El vostre amor i la veritat em faran superar aquesta situació tan traumàtica que estic vivint.

Dit això, seguint el consell del meu advocat, treballarem als tribunals i no als mitjans de comunicació oa les xarxes socials”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)