2a divisió FEF

L’Olot buscarà la primera victòria a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

2a divisió FEF. El conjunt garrotxí disputarà aquesta tarda (19 h) la tercera jornada de lliga davant l’Espanyol B

L’Olot vol encetar el caseller de punts i aquesta tarda (19 h) els espera la tercera oportunitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els homes de Pedro Dólera s’enfrontaran al filial perico en la tercera jornada de lliga després d’haver perdut els dos primers partits per la mínima.

El panorama però, és el mateix per als blanc-i-blaus. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre tampoc ha sumat cap dels sis punts d’aquestes primeres jornades. En l’estrena a casa es van veure remuntats pel Sant Andreu. Els pericos es van avançar amb un gol de Miguel Carvalho al minut 13’, però a la segona meitat els quadribarrats els van capgirar el resultat. van perdre per 1 a 2 contra el Sant Andreu. I en l’última jornada van perdre a la nova Creu Alta per 2-0 contra el Sabadell.

Aquesta tarda a la Dani Jarque els dos conjunt buscaran la primera victòria del curs i Dólera és conscient de la dificultat del partit: “L’Espanyol B és un filial, un equip molt exigent. A casa seva porten un ritme de partit molt alt amb jugadors que han fet tota la pretemporada amb el primer equip. De moment no els hi han sortit els resultats però han estat molt a prop de guanyar. Serà un rival molt perillós i amb molta qualitat”. El tècnic garrotxí però, confia en què el seu equip millori les errades fetes fins al moment i que poc a poc vagi sumant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)