1a divisió FEF

El Nàstic homenatja a Santi Coch amb la primera victòria a casa (1-0)

El Nàstic ha brillat al Nou Estadi i s’ha endut la primera victòria del curs a casa, la segona consecutiva. Els homes de Daniel Vidal han estat molt superiors el Tarazona durant tot el partit. Han creat moltíssimes ocasions, però només s’han endut la victòria per la mínima amb un gol de Pablo Fernández. Els tarragonins encadenen el segon triomf i l’han dedicat a la llegenda del club que va morir ahir, Santi Coch.

Els tarragonins han dominat la primera meitat amb tranquil·litat. Molt ben col·locats a nivell posicional i creant grans ocasions, era qüestió de temps que arribés el gol. I així ha estat. Pablo Fernández ha obert la llauna amb un gol de cap. Els tarragonins han aprofitat una errada en sortida de pilota dels visitants per robar-los la cartera. Antoñín ha centrat la pilota al segon pal, i Fernández ho ha rematat amb la closca per fer el primer del partit (22’). Pol Domingo ho provava dos minuts després amb un xut que la defensa ha desviat a córner. I uns minuts després, també ho intentava Joan Oriol amb un xut des de la frontal que anava directe a l’escaire esquerre, però Fuoli s’ha estirat per evitar el gol. Abans d’anar a la mitja part, Domingo encara ha tingut una nova oportunitat per fer el segon, però els grana han marxat al descans guanyant només per la mínima però, això sí, amb el domini total del partit.

A la represa, el guió del partit ha continuat igual, amb domini del Nàstic, però sense que els visitants tiressin la tovallola. El cansament a les cames ha començat a notar-se i el ritme del partit ha anat afluixant. Tot i això, els grana les han tingut per ampliar distàncies, però, finalment la victòria ha estat només per la mínima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)