1a femenina

El Llevant Badalona s’estrena a casa amb victòria (2-0)

El Llevant Badalona s’ha endut la primera victòria de la temporada i la primera a casa en la segona jornada de lliga contra el Llevant. Les de Ferran Cabello s’han imposat amb un gols de: Chebbak a la primera meitat; i Uribe a la segona.

L’estrena al Municipal de Badalona ha començat amb igualtat pels dos llevants. Les primeres a crear perill han estat les visitants amb un xut d’Anissa que ha desviat Coronado sota pals. I després d’uns minuts d’opcions gens clares pels dos conjunts, ha arribat el gol de les locals. Jugada per banda esquerra de Maria Llompart que l’ha posat dins l’àrea, l’ha refusat la defensa rival i ha caigut als peus d’Elena Julvé, que ho ha provat, però no l’ha tocat bé i li ha sortit un xut fluix, però Chebbak, atenta, ha acabat la feina obrint la llauna per les badalonines. Abans de marxar el descans, les valencianes han tingut l’opció més clara amb un xut de Carrasco que ha marxat, per poc, per sobre el travesser.

A la represa, el partit ha continuat amb una gran igualtat, com a la primera meitat. Les locals, amb l’avantatge de l’únic gol del partit, han anat amb menys pressa, però no han deixat de crear ocasions de perill per provar d’ampliar distàncies. Les visitants han continuat insistint per provar d’empatar el partit, però les locals han aconseguit controlar el partit. I després d’uns quants avisos ha acabat arribant el segon gol. Irina Uribe que ha entrat en la segona part ha fet els honors per ampliar el triomf a un 2 a 0. Així, les de Ferran Cabello s’han endut la primera victòria del curs a casa.