1a divisió FEF

El Barça Atlètic veu com l’Unionistas li remunta un 0-1 al final (2-1)

Garrotada per al Barça Atlètic, que ha rebut el 2-1 de l’Unionistas (90’) quan el conjunt de Salamanca jugava amb un futbolista menys. Els blaugrana, tot i marcar aviat, han patit molt i, quan semblava que com a mínim se’n tornarien amb un punt, han rebut el mastegot.

Amb el seu cosí Guille absent perquè se n’anava a Montilivi amb el primer equip, Toni Fernández ha trigat sis minuts a marcar el seu segon gol en dos partits amb el filial. El jove futbolista ha recollit una centrada d’Òscar Ureña per fer el 0-1 a Salamanca. El gol era un tresor per al Barça Atlètic, en un context de major domini i intensitat de l’Unionistas. A més, Landry s’ha jugat la vermella amb una entrada molt dura. Tot i que els locals atacaven molt, Unai Hernández ha estat a punt de fer el 0-2 amb un xut molt ajustat que Iván Martínez ha tret amb una gran aturada (31’). L’Unionistas no ha tingut ocasions clamoroses (Pau Martínez ha provat un cop de cap), però ha trepitjat sovint l’àrea d’Astralaga. El filial ha arribat al descans amb avantatge però patint per la insistència del rival.

La segona part ha començat amb el mateix guió de la primera, amb l’Unionistas atacant i el Barça patint. De fet, Andrés Cuenca ha tret des de la línia de gol una rematada de cap només començar. Santamaría, amb una rematada amb paràbola, ha estavellat la rematada al travesser (65’). I els locals han acabat trobant el premi de l’empat amb un bon xut des de la frontal de Jonny Arriba (74’).

Amb l’1-1, el partit s’ha obert. El central local Ramiro ha vist la vermella directa en fer caure Cedric, que se n’anava cap a porteria (85’). En el llançament de falta, Unai demanava mans d’un rival en la tanca.

Quan el partit s’encaminava cap a l’empat, el Barça Atlètic ha rebut la garrotada. En una centrada a l’àrea, Jonny Arriba, l’heroi de l’Unionistas, ha guanyat la posició i ha batut Astralaga (90’). En l’afegit, Pau Prim ha tingut l’ocasió més clara, però el seu xut ha sortit a fora.