L’Escala remunta a Cerdanyola i firma el primer triomf del curs (1-2)

L’Escala s’ha endut la primera victòria del curs remuntat a casa el Cerdanyola del Vallès. Després d’una primera part sense grans ocasions per cap dels dos conjunts, els locals s’han avançat tot just tornar de la mitja part, però els escalencs han reaccionat i el minut 70’ empataven el partit amb un gol de córner i a l’afegit el remuntaven amb una diana de Marco.

El conjunt anxovenc ha sortit a lluitar el seu primer partit a domicili contra un equip acabat d’arribar a la categoria després de baixar de 2a FEF el curs passat. Els vallesans van perdre el primer partit a casa el Badalona la setmana passada, i avui, en l’estrena a casa, no volien deixar escapar cap punt. Per això, els locals han estat els primers a crear ocasions de perill amb una falta perillosa que ha acabat estavellava contra la barrera. L’Escala ho ha provat al quart d’hora de partit amb un xut perillós que el porter vallesà ha rebutjat. El Cerdanyola ha estat el protagonista i qui ha tingut la pilota, però els escalencs no han desaparegut. Després d’una ocasió dels locals de cap, el partit ha marxat al descans amb el 0 a 0 inicial.

A la represa, els vallesans només han necessitat 5 minuts per avançar-se. Amb una gran acció individual de Pepe Bonillaque ha acabat ell mateix enviant al fons de la xarxa, els locals s’han posat per davant ben bé a l’inici de la segona meitat (55’) . Després del gol, però, l’Escala, lluny d’abaixar el cap ha reaccionat. Primer ha provat d’aprofitar un mal refús de la defensa local, però els altempordanesos no han estat prou contundents. Un minut després, ho han arrelat amb el gol de l’empat. Els de Raúl Paje han sabut aprofitar un servei de córner i des del pal curt han fet el gol que empatava el partit. Després de moviments a les dues banquetes, l’àrbitre afegia 5 minuts que han servit de molt als anxovencs. Els de Raúl Paje han remuntat el partit amb un gol de Marco al primer minut d’afegit i han sabut aguantar fins al final per endur-se la primera victòria de la temporada.