Champions

Juventus, Aston Villa, Liverpool i Bayern s’estrenen amb victòria i exhibicions

La Champions 2024/25, que estrena format, ha donat avui el tret de sortida amb la disputa dels primers sis partits. El duel més atractiu del dia, entre el Milan i el Liverpool, ha finalitzat amb victòria pels anglesos (1-3), que han remuntat un gol ben matiner de Pulisic (3’). Amb el pas dels minuts, els d’Arne Slot, que havien sortit al terreny de joc adormits, han fet un pas endavant i han aconseguit capgirar el marcador. Després d’un xut al pal de Salah (17’), Konaté ha fet el gol de l’empat en una jugada a pilota aturada (23’). Abans del descans, encara hi ha hagut temps perquè Van Dijk fes el segon (41’) a la sortida d’un córner. A la represa, Szoboszlai (67’) ha sentenciat.

També han jugat dos dels equips als que s’enfrontarà el Barça en aquesta fase de grups. El Young Boys, rival en la segona jornada, ha caigut contra l’Aston Villa per 0-3, amb gols de Tielemans (27’), Ramsey (38’) i Onana (86’). El Bayern, amb qui l’equip culer s’enfrontarà en la tercera jornada, ha golejat sense pietat el Dinamo de Zagreb (9-2), amb un hat-trick de Kané, tots des del punt de penal (20’, 58’ i 73’). Guerreiro (34’), Olise (38’ i 61’), Sané (85’) i Goretzka (90+2’) han estat els altres golejadors.

Pel que fa als altres duels del dia, la Juventus tampoc ha perdonat contra el PSV (3-1), a qui s’ha imposat amb dianes de Kenan Yildiz (21’), McKennie (27’) i Nicolás González (52’). Ismael Saibari ha fet el gol de l’honor en el temps afegit. També còmoda victòria de l’Sporting de Portugal contra el Lille (2-0), amb dianes de Gyökeres (39’) i Debast (65’).