Champions

El Madrid arrenca la Champions amb un mal partit, però guanyant (3-1)

Els blancs superen a l’Stuttgart amb dianes d’Mbappé, Rüdiger i Endrick després d’un duel gris amb Courtois sent el millor jugador

El Real Madrid ha guanyat a l’Stuttgart al Santiago Bernabéu (3-1) gràcies als gols d’Mbappé, Rüdiger i Endrick. Els blancs han fet un mal partit, superats pels alemanys en diversos trams i amb Courtois sent el millor jugador del partit. Tot i això, els de Carlo Ancelotti han aconseguit la primera victòria en l’estrena en una Champions de nou format.

L’inici del Madrid no ha millorat gens el dels darrers partits. L’Stuttgart ha sigut clarament superior en els vint primers minuts. Ha monopolitzat la pilota i ha desfet amb suficiència qualsevol intent de pressió dels blancs. Han mostrat personalitat els alemanys i han generat fins a quatre ocasions força clares. Entre un gegant Courtois i el desencert germànic el marcador no s’ha mogut i el Madrid ha anat millorant lentament. Rodrygo ha activat a l’equip amb algunes accions individuals i Bellingham ha començat a créixer. El brasiler ha tingut la més clara, però un defensa ha evitat el gol en el darrer instant. Mbappé també ha pogut avançar els locals.

Però l’Stuttgart no s’ha oblidat d’atacar i, en una transició, ha acabat estavellant una pilota al travesser després que rebutgés en Carvajal. L’àrbitre ha assenyalat un penal sobre Rüdiger, però el contacte era gairebé inexistent i el VAR l’ha fet revisar perquè acabés anul·lat. Ha acabat força millor el Madrid; tot i això, la primera meitat dels d’Ancelotti ha sigut molt gris.

Tot ha canviat en ben pocs segons a la represa. El Madrid ha trobat a Rodrygo a l’espai i l’extrem li ha regalat el gol a Mbappé. No necessita gaire el conjunt blanc i ho ha tornat a demostrar. Des del moment que ha obert la llauna, l’equip s’ha desfermat. El mateix Mbappé ha perdonat el segon i poc després ha sigut Rodrygo qui l’ha tingut. Més tard, ha aparegut Vinícius, que ho ha fet molt poc. Ha tret un bon xut des de la frontal que ha impactat al travesser.

Tot i això, l’Stuttgart ha sigut capaç de superar els pitjors moments. El partit ha anat perdent ritme i Courtois ha hagut de tornar a aparèixer per demostrar que és una assegurança sota pals. Però no és infal·lible. En un córner, els alemanys han empatat. Una pilota al segon pal ha tornat al primer i Undav ha superat al porter belga.

El partit se li ha encallat al Madrid, però ha acabat en el guió de gairebé sempre al Bernabéu. Ja a la recta final, Rüdiger ha aprofitat una mala sortida del porter visitant per enviar la pilota al fons de la xarxa i avançar als madrilenys. La victòria al sac, però faltava la cirereta. Li ha posat Endrick en l’última jugada del partit amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que ha acabat significant el tercer. Resultat molt generós pels d’Ancelotti i excessivament dur per l’Stuttgart, però la realitat és que el Madrid perdona poc. Ha arrencat la Champions, amb un nou format, però el Madrid ho ha fet com sempre: guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)