Territorial

Definida la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya

Aquest migdia s’han definit els aparellaments de la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya masculina i femenina. En el quadre masculí han entrat en escena els setze equips de que van militar a la Tercera Federació la campanya passada, i s’hi han sumat els deu equips supervivents de la tercera eliminatòria. La data fixada per a la disputa d’aquesta ronda, que és a partit únic, és el 2 d’octubre.

El sorteig ha estat condicionat per la proximitat geogràfica i per aconseguir el màxim nombre d’enfrontaments entre equips de diferent categoria. L’Inter Barcelona, recent ascendit a Tercera Catalana, és l’equip de categoria més baixa que continua viu a la competició estrella catalana.

Per la seva banda, en el quadre femení han entrat en el sorteig els equips vencedors de la tercera eliminatòria i els conjunts de la Primera Federació en la 2023/2024, és a dir, RCD Espanyol, SE AEM i CE Europa.

MASCULÍ ZONA B La Sènia- Rapitenca
Roda de Barà- L’Hospitalet
Cardona- Prat
Pallejà- Vilafranca
Inter Barcelona- Mollerussa
Castelldefels- Reus
ZONA A
Juventus Lloret- Badalona
Manlleu- Montañesa
Vic- Vilassar Mar
Sabadellenca- FE Grama
Singuerlin- Olot
Peralada- Tona
San Cristóbal- L’Escala
FEMENÍ Riudoms- AEM
Seagull- Espanyol
Igualada- Europa
Vic Riuprimer- Cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)