3a divisió FEF

L’Escala rep el Tona, l’actual líder, al Nou Miramar

3a divisió FEF El conjunt anxovenc vol firmar la primera victòria del curs a casa però per fer-ho haurà de guanyar a l’equip osonenc aquest migdia (12 h)

L’Escala torna al Nou Miramar per disputar aquest migdia (12 h) la tercera jornada de lliga. Els anxovencs rebran al Tona, actual líder de la taula que, de moment continua invicte.

Els osonencs arriben havent guanyat les dos primeres jornades amb nota. El primer partit de lliga es van imposar amb un contundent 1 a 4 a la Bombonera de Nou Barris, el camp de la Montanyesa. I el cap de setmana passat, que s’estrenaven a casa, també van guanyar al Badalona per 3 a 1. Els homes de Ricard Farrés han començat amb molt bon peu. L’any passat es van quedar a les portes de la promoció d’ascens i aquest any volen lluitar per ser-hi.

L’Escala però, també arriba en bona dinàmica. Els altempordanesos van rascar un empat el primer partit de lliga al Nou Miramar davant el Reus (1-1). I venen d’haver remuntat a casa el Cerdanyola. Els de Raúl Paje van remuntar l’1-0 dels locals als últims 20 min de partit. Quatre punts de sis possibles que els deixen com a actuals cinquens classificats.

Avui al Nou Miramar doncs, hi haurà un duel de la part alta de la taula. I serà dia de retrobaments per a Lluc Banús, defensa que ara vesteix la samarreta de l’Escala, però l’any passat la del Tona. I Xavi Aparicio que li passa just al revés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)