3a divisió FEF

Duel de filials al Nou Sardenya

3a divisió FEF. El Girona B, que encara no coneix la victòria, disputarà avui la tercera jornada de lliga contra l’Europa B

El Girona B no ha començat al temporada amb el millor peu, però avui els gironins tenen una nova oportunitat per sumar els primers tres punts del curs. Els futbolistes de Quique Álvarez visitaran aquesta tarda (16:30 h) el Nou Sardenya per enfrontar-se al filial gracienc en la tercera jornada de lliga.

L’Europa B va aconseguir l’ascens a 3a divisió FEF, després de quedar campions de lliga el curs passat de Lliga Elit. Els escapulats van perdre en l’estrena a casa per 1 a 3 contra el Prat, conjunt que l’any passat es va classificar per a la promoció d’ascens. I el cap de setmana passat els barcelonins van endur-se els primers tres punts de la temporada a domicili, al camp de la FE Grama (1-2).

El filial blanc-i-vermell, en canvi, encara no coneix la derrota. Els gironins van empatar a la primera jornada en el duel gironí contra el Peralada (0 a 0). I en l’estrena a Riudarenes de la setmana passada, es van veure remuntats per l’Atlètic Lleida a la segona meitat (1-2).

Els de Quique Àlvarez necessiten començar a sumar i esperen fer-ho avui al Nou Sardenya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)