El Peralada vol més que un punt contra el Sabadell B

3a divisió FEF. Els xampanyers reben aquesta tarda (17 h) al Municipal de Peralada al filial arlequinat per disputar la tercera jornada de lliga

El conjunt xampanyer, de moment, només suma d’un en un. En les dues jornades de lliga que porten, el homes d’Àlex Marsal han aconseguit dos empats. Aquesta tarda (17 h), tenen una nova oportunitat per aconseguir els primers tres punts del curs davant el Sabadell B.

El filial arlequinat arriba al Municipal de Peralada havent sumat 1 punt dels sis possibles que els deixa just una posició per sota del Peralada en la taula (12ns). Els sabadellencs, han pujat aquest any a 3a i l’estrena no va ser fàcil. Van perdre la primera jornada a domicili contra l’Hospitaler per 2-1, tot i haver anat empatant 1 a 1 la major part del partit. En l’estrena a casa, els blanc-i-blaus van començar guanyant amb un gol matiner al minut 2 contra el Mollerussa. Però a la segona part els visitants els van remuntar i al minut 86’ van acabar rascant un empat (2-2).

El Peralada, en canvi, ha aconseguit rascar punts en les dues jornades disputades. El primer, un 0 a 0 contra el Girona B. I el segon, a domicili, el mateix resultat contra el San Cristíboal 0 a 0.

Avui els d’Àlex Marsal volen sumar-ne tres en comptes de dos i per això, caldrà marcar, com a mínim, el primer gol del curs. Els xampanyers es retrobaran amb Pol Marín, conegut com a Júnior, que l’any passat va defensar la samarreta dels xamapnyers.