Més futbol

El TAD anul·la la convocatòria d’eleccions a la presidència de la FEF

Nou gir de guió en el serial que acompanya la FEF i en paral·lel tot el futbol estatal. I és que, el TAD ha anul·lat la convocatòria d’eleccions a la presidència de la FEF que va fer la comissió gestora pels pocs dies de mandat que queden del quadrienni iniciat el 2020 per Rubiales.

L’estament judicial ha estimat doncs el recurs presentat per Miguel Galán, entrenador i president de CENAFE, i anul·la l’acord de la comissió gestora de convocar eleccions pel mandat 2020-2024, a més de considerar que la FEF ha interpretat malament la inhabilitació de Pedro Rocha, ja que això no provocava el cessament automàtic del president –ho havia d’acordar l’assemblea general, l’únic òrgan competent– i la conseqüent formació de la comissió gestora, presidida per Joan Soteras des del dimarts i que haurà de dissoldre’s per tal que se’n formi una altra amb membres diferents seguint els passos correctes.

La presidenta interina, Maria Ángeles García Chaves, vicepresidenta de la FEF, i l’única persona que va presentar els avals suficients (88 en total) per aspirar a la presidència, haurà de tornar a l’interinatge i és qui haurà de convocar eleccions a la presidència de tots els òrgans de l’ens pel mandat 2024-2028 i no pas pel 2020-2024, ja que queden menys de sis mesos per a la seva fi. En cap cas podrà convocar eleccions una comissió gestora que haurà de dissoldre’s ja que no s’ha cessat a cap president –la inhabilitació no ho provoca automàticament.

Soteras, el president de la FCF, haurà durat dos dies en el càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)