1a femenina

El Llevant Badalona encadena la segona victòria consecutiva a casa (1-0)

El Llevant Badalona s’ha imposat al Madrid CFF guanyant-les per la mínima amb un gol de penal de LLompart. Les badalonines firmen la segona victòria consecutiva a casa, després de guanyar la setmana passada al Llevant.

El partit ha començat mitja hora tard perquè l’ambulància que ha d’estar reglamentàriament al camp, ha hagut de marxar i fins que no ha tornat, no s’ha pogut iniciar el partit. Les locals han tingut l’opció més clara de la primera part ben aviat. Al minut 10 de partit, Melanie Serrano ho ha provat des d’uns metres enllà de la frontal de l’àrea i la pilota ha marxat molt aprop de la porteria. Les badalonines han dominatels primers minuts de la primera part. El Madrid també n’ha tingut un parell per avançar-se,i finalment els 45 minuts primers han estat força igualats, però cap dels conjunts però, ha estat prou efectiu per obrir la llauna. Abans de marxar als vestidors però, l’àrbitre ha xiulat penal a favor de les locals per una falta de Cometti sobre Julve dins l’àrea. Llompart ha estat l’encarregada d’executar el penal i sense pensar-s’ho ha enviat la pilota al fons de la xarxa per marxar al descans amb el marcador per davant.

A la represa, el guió del partit ha continuat com a la primera meitat, igualtat amb un cert control de les locals i amb ocasions a totes dues porteries. Les badalonines però, amb el marcador a favor. Al tram final del partit, les locals n’han tingut més que les visitants, però no han acabat de ser prou efectives per ampliar distàncies

Les de Ferran Cabello s’han endut la victòria per la mínima gràcies a un únic gol de penal de Llompart. Així, les badalonines han firmat la segona victòria consecutiva i han trencat la ratxa de victòries al Madrid que portava dues victòries en les dos jornades disputades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)