2a divisió FEF

L’Olot firma el primer triomf

2a divisió FEF. Els garrotxins es van endur la victòria gràcies a un gol de penal de Marc Mas a cinc minuts del final del partit

Olot 1 Andratx 0

OLOT:Ballesté, Yaya Sidibe, Costa, Barnils, Ayala, De Marco, Pau Salvans (Manzano, 89’), Torras (Terma, 62’), Del Campo (Juvi, 87’), Gonpi (Forés, 62’) i Marc Mas.ANDRATX:Elías, Miquel, Ismael, Kevin, Javier, Lalo (Flque, 84’), Xisco, Sastre (Bohemer, 70’), Alorda (Duran, 57’), Turmo (Valverde, 57’) i Gálvez (Jaime, 57’).GOLS:1-0 (85’) Marc Mas de penal.ÀRBITRE:López RodríguezT.G.:Als locals Costa, De Marco, Forés, Ballesté i Terma i als visitants Ismael, Miquel,i Elías, Carlos.T.V.:Al local Forés.

Per fi. Els de Dólera han hagut d’esperar a la quarta jornada per estrenar la casella de victòries però, finalment, ha arribat. Els garrotxins es van imposar a l’Andratx al municipal d’Olot per la mínima gràcies a un gol de Marc Mas de penal.

La primera meitat els garrotxins van tenir diverses ocasions. Una primera de Salvans tot just començar que va sortir desviada. Torras també ho va provar amb un bon xut que va acabar aturant Elías sota pals. I Yaya, al final del primer temps, també ho va voler intentar amb un xut que va marxar als núvols. Moltes ocasions, però cap d’efectiva. Els balears també van tenir un parell d’ocasions però la primera part va acabar amb el marcador inicial. En la represa el guió del partit semblava que havia de ser el mateix. Tots dos conjunts, sota la pluja, van tenir les seves oportunitats per fer un pas endavant, però cap trobava la tecla per enviar la pilota al fons de la porteria. Després d’un reguitzell de targetes grogues va acabar arribant la salvació de l’Olot, el regal que necessitaven per poder respirar. L’àrbitre va assenyalar penal a favor dels garrotxins per una falta sobre Terma dins l’àrea. Marc Mas va ser l’encarregat d’executar-lo i, sabent la importància de marcar aquell gol no va tremolar i va enviar la pilota a la xarxa (85’).

Una de freda i una de calenta. Els olotins es van avançar, però només un minut després es quedaven amb deu homes. Forés va veure la vermella directa després de fer una dura entrada a un jugador de l’Andratx. Cinc minuts de temps reglamentari i sis d’afegit amb un jugador menys. Els locals van aconseguir resistir-los i així, ahir, van firmar la primera victòria del curs. Als olotins, però, encara els queda una tasca pendent amb el gol. Ahir van endur-se els tres punts, necessaris, però només els van firmar gràcies a un gol de penal. Als de Dólera encara els falta trobar l’efectivitat al davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)