3a divisió FEF

L’Escala torna a remuntar i venç al Tona (2-1)

L’Escala ha tornat a guanyar, i a remuntar. El conjunt anxovenc s’ha endut per segon cap de setmana consecutiu els tres punts cap a casa. Els de Raúl Paje s’han imposat al Tona, que fins avui era el líder de la taula, amb dos gols de Martí Alonso, el primer de penal

Després d’uns primer minuts d’igualtat i sense grans ocasions per cap dels dos conjunts, ha arribat el primer gol del partit. Els visitants han obert la llauna amb un xut creuat de Pau Morer (13’). L’Escala ha tingut una bona ocasió minuts després, però el partit s’ha instal·lat al mig del camp. Arribada la mitja hora del partit l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels anxovencs i Martí Alonso ha estat l’encarregat d’enviar-lo al fons de la xarxa per empatar el partit (35’). Els de Raúl Paje però, no n’han fet prou amb l’empat abans del descans i Alonso ha fet el segon per marxar als vestidors amb el marcador a favor (39’).

A la represa, el Tona ha estat a punt de fer el segon tot just començar amb una bona ocasió de Flavio. Els locals també han tingut les seves oportunitats per ampliar distàncies, però els osonencs, més necessitats, han pressionat més. Tot i això no els ha servit per capgirar el marcador i l’Escala ha encadenat la segona victòria i remuntada consecutiva. Els de Raúl Paje, a més, han trencat la ratxa al Tona que fins al moment ho havia guanyat tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)