1a femenina

L’Espanyol suma el primer punt del curs contra el Tenerife (0-0)

Se li resisteix la victòria a l’Espanyol femení, que aquest migdia només ha pogut esgarrapar un empat contra el Tenerife en el duel disputat a la CE Dani Jarque. Malgrat que les de Sara Monforte han disposat d’ocasions per obrir la llauna, la falta d’efectivitat i contundència al davant ha passat factura. A més, han vist com en el minut 80 es quedaven amb una menys al camp per l’expulsió de Mar amb una doble targeta groga. També la visitant Mari Jose ha estat expulsada per una forta entrada a Amaia en els compassos finals del matx.

Aquest punt, el primer que han sumat les blanc-i-blaves aquesta temporada -van perdre contra el Real Madrid i el Madrid CFF en les dues primeres jornades de lliga-, no evita que l’Espanyol continuï enfonsat en la part baixa de la taula. El proper compromís de les periquites serà contra el Betis a domicili, dissabte 28 de setembre a les 16.30h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)