Territorial

Carles Mas penja les botes

El central banyolí Carles Mas, amb una gran trajectòria a l’Olot, però també havent vestit les samarretes del Girona i del Gavà ha anunciat aquest matí que després quatre operacions al genoll dret, el seu cos ha dit prou i ha anunciat la seva retirada. El futbolista ho ha penjat a xarxes amb un fil a “X”.

Mas es retira amb 31 anys i 26 partits a Segona A, 121 a 2a divisió FEF i onze de Copa a l’esquena. El banyolí va començar vestint la samarreta del Girona. Mas no es va acabar de consolidar al primer equip blanc-i-vermella i la temporada 2017-18, l’any després de l’ascens, va marxar cedit al Gavà. I després d’un any va trobar el seu lloc a Olot on es va quedar durant 6 temporades sent un dels puntals quan l’equip garrotxí militava a Segona B. Mas va defensar la samarreta vermella fins al setembre del 2022 que va jugar el seu últim partit. A partir de llavors, el seu genoll ja no el va deixar continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)