1a divisió

García Pimienta, renovat pel Sevilla fins al 2027

El Sevilla ha decidit renovar el contracte de Francesc Xavier García Pimienta fins al juny del 2027. Ho va anunciar el president, José María Del Nido Carrasco, que va baixar al vestidor després de la victòria contra el Valladolid (2-1) per explicar-ho als jugadors. L’acord estava pactat des d’abans del Sevilla-Getafe, en què els andalusos van aconseguir la primera victòria. La decisió és una manera de voler donar estabilitat al projecte, en un club que ha viscut molts embolics i canvis d’entrenador els últims anys.

“M’han vist treballar, estic molt a gust aquí i per això hem decidit allargar el contracte”, va comentar l’entrenador català a la sala de premsa. “Per donar continuïtat a un projecte, necessites tranquil·litat. Estem en un moment difícil, però hem de fer les copses així”, hi va afegir. Amb les dues victòries en els dos últims partits a casa, el Sevilla ha agafat aire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)