Més futbol

La FCF presenta la temporada i una altra samarreta suplent

La Federació Catalana de Futbol ha fet a la seu central l’acte de presentació de la temporada 2024/25. Una de les novetats ha estat la nova samarreta suplent de les seleccions, que serà de color blau fosc, amb tocs de color groc i vermell. La primera samarreta, que va generar polèmica perquè s’hi veuen més de quatre barres vermelles, es manté.

Durant la presentació, el president de la federació, Joan Soteras, ha destacat el creixement en nombre de llicències i esdeveniments. “Estem en un moment esplèndid”, ha assegurat. També ha intervingut el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva: “Les federacions esportives i els clubs tenen una triple responsabilitat, econòmica, social i competitiva. La Federació Catalana de Futbol aprova amb escreix en aquestes tres qüestions”, ha assegurat Esteva.

En les competicions, la principal novetat és la renovada copa Catalunya masculina i femenina, amb la participació obligatòria de tots els equips amb dret a participar des de les categories modestes fins als conjunts de les màximes categories del futbol estatal.

Respecte a les campanyes, tots els àrbitres menors d’edat lluiran un braçal identificatiu per conscienciar jugadors, tècnics i aficionats que són un col·lectiu en formació als quals cal protegir d’un entorn segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)