3a divisió FEF

El Girona B vol la primera victòria a casa

3a divisió FEF. Els gironins, que el cap de setmana passat van aconseguir la primera victòria del curs, reben aquest migdia (12 h) al Municipal de Riudarenes al Vilassar de Mar

El filial gironí vol seguir en la dinàmica de menys a més. Els gironins van començar la lliga amb un empat al camp del Peralada, van perdre remuntats per l’Atlètic Lleida en l’estrena a Riudarenes i la setmana passada ho van revertir tot amb un primer triomf al Nou Sardenya imposant-se per 0-3 al filial de l’Europa. Els gironins tenen un equip amb talent per estar a la part alta de la taula, i avui esperen firmar la segona victòria consecutiva i inaugurar una ratxa de victòries.

Els joves de Quique Álvarez reben aquest migdia (12 h) al Vilassar de Mar conjunt que va perdre els dos primers partits contra Manresa i Prat per la mínima però, la setmana passada, va sumar els seus primers tres punts contra la FE Grama (2-1). Amb un punt menys que els gironins són els actuals 12ns de la taula, i els blanc-i-vermells, els 8ns.

El curs passat a Riudarenes els gironins i els del Maresme van empatar a 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)