1a divisió FEF

El Barça Atlètic no marca però fa el primer punt a fora

El Barça Atlètic ha tret al camp del Tarazona el seu primer punt lluny del Johan Cruyff (0-0), en un partit que l’equip d’Albert Sánchez ha intentat desequilibrar però ha topat amb Fuoli, que ha tret bé les poques ocasions.

La primera part ha estat molt física, amb poques ocasions. El porter local Fuoli ha refusat una centrada d’Edu Sánchez que s’havia enverinat (20’). L’ocasió més clara del primer període ha estat del local Javi Martín (37’).

Els aragonesos han reclamat unes mans (53’) just abans d’una gran ocasió blaugrana, d’Unai, que ha tret molt bé Fuoli. També ho ha provat Olmedo (68’). En la recta final, el Barça Atlètic s’ha endut un ensurt en una falta penjada a l’àrea de Yaakobishvili que ha acabat amb una rematada a porteria, però l’assistent ha marcat fora de joc (86’). Ja en el temps afegit, Juan Hernández ha provat un xut potent però centrat que Fuoli ha escopit. I el porter ha estat encara més inspirat en un xut molt perillós d’Unai Hernández des de fora l’àrea (92’). El Tarazona ha acabat patint per mantenir l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)