3a divisió FEF

L’Escala buscarà la tercera victòria a Badalona

3a divisió FEF. Els homes de Raúl Paje disputaran la quarta jornada de lliga aquest migdia (12 h) al camp del Badalona

El conjunt anxovenc és el conjunt gironí que millor li va en la competició de 3a divisió FEF. Els escalencs, que aquest any començaven un nou projecte amb Raúl Paje al capdavant van empatar la primera jornada i han guanyat les dos següents. 7 punts que els han col·locat com a tercers classificats. Aquest migdia tenen una nova cita al Municipal de Badalona que podria convertir-se en la tercera victòria consecutiva.

El Badalona no ha començat tan bé com els anxovencs. Els badalonins van guanyar el primer partit a casa contra el Cerdanyola (2-0), però hna perdut els dos últims, tots dos jugats a domicili, contra Tona (3-1) i Montanyesa (1-0). Avui, tornen al Municipal on, de moment, amb només un partit jugat, són invictes.

Els escalencs han guanyat tan a domicili com a casa. La primera jornada van empatar a 1 al Nou Miramar contra el Reus. La segona van guanyar a casa el Cerdanyola (1-2). I la tercera i última van vèncer a casa al Tona (2-1). A més, els dos últims partits, els han guanyat remuntant.

Els badalonins i els altempordanesos van jugar aquest estiu un amistós que va acabar 1-1 i l’antecedent de l’any passat al Municipal de badalona va acabar amb victòria per la mínima dels locals (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)