Un triomf ben meritori

3a FEF. El Peralada s’imposa a Reus gràcies a un gol de Caixàs en la segona part, obté la primera victòria del curs i es manté invicte

Reus Reddis 0 Peralada 1

REUS REDDIS:Verdejo, Alberto Benito, Molina, Xavi Jaime (Russo, 73’), Folch, Vaz, Pol Benito (Grau, 64’), Serrano, Torrents (Sarda, 73’), Alarcón, Casals.PERALADA:Mújica, Falgueras, Baró, Gallardo, Adrià, Amoedo (Pol Blay, 81’), Mejía, Bamta (Caixàs, 59’), Busquets, Dani Gómez (Romero, 89’), Khalid (Traoré, 59’).GOLS:0-1 (61’) Caixàs.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Als locals Torrents, Vaz i Alberto Benito; i als visitants Busquets, Caixàs, Adrià i Baró.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.268 espectadors a l’estadi municipal de Reus.

Els canvis del tècnic Àlex Marsal van marcar la diferència al Baix Camp. El Peralada es va imposar ahir al Reus Reddis gràcies a una combinació entre dos futbolistes que acabaven de sortir de refresc des de la banqueta. Un cop superada l’hora de joc, Aliou Traoré va assistir Gerard Caixàs, que va ser l’autor de l’únic gol del partit.

Els de l’Alt Empordà van patir de valent durant els primers vint minuts i es van endur un ensurt ben aviat. Joan Torrents va deixar enrere Mújica i va rematar a porteria buida, però Adrià Ramírez va interceptar la pilota providencialment (2’). Tot seguit, el porter es va espolsar els dubtes i va blocar les rematades de Torrents (14’) i Ricardo Vaz (16’). Minuts més tard, però, no va arribar a aturar el xut creuat de Torrents, el més participatiu dels locals, que va sortir fregant el pal (20’). En la segona meitat, tot i que els reusencs van poder empatar en el temps afegit amb un xut que va fer tremolar el travesser, Caixàs va obrir la llauna dos minuts després de saltar a la gespa (0-1, 61’) amb el gol que va permetre als gironins sumar el primer triomf, enfilar-se fins als sis punts i continuar sense conèixer la derrota.