2a divisió FEF

L’Olot celebra la segona victòria a Eivissa (0-1)

Ja són aquí. Els olotins han tornat a guanyar per la mínima, aquest cop a la Sociedad Deportiva Ibiza al seu camp. Gràcies a un golàs de Pau Salvans, els de Dólera s’han endut el primers tres punts a domicili i el segon triomf consecutiu per la mínima.

Després de sumar els primers tres punts el cap de setmana passat, els olotins en volien més i així ho han demostrat des del minut 0 de partit al Municipal de Sant Rafel. Només començar Chema ha tingut una primera ocasió que ha aturat Edu Frías sota pals. Els de la Garrotxa han començat amb ritme, ben col·locats i amb les idees clares i n’han tingut un parell de Marc Mas i una més de Jaume Villar per inaugurar el marcador als primers 20 minuts. Finalment però, ha arribat el gol firmat per Pau Salvans. El de Gualba l’ha controlat i girant-se davant la defensa l’ha enviat a l’escaire amb la dreta (35’). El número 1 ha pujat al caseller electrònic de l’equip visitant i així s’ha quedat, sense canvis al caseller locals fins al descans.

A la represa, els eivissencs han fet un triple canvi el descans per mirar de sacsejar el partit. Ballesté ha hagut de fer una gran actuació per parar un tir des de fora l’àrea de Lecea que podria haver complicat les coses als olotins. Ayala també ha hagut d’estar providencial per arreglar un error en sortida de pilota que els podria haver costat car. Tot i el patiment dels garrotxins, i les ganes de rascar alguna cosa dels locals, els de Dólera encara han tingut un parell d’ocasions de Marc Mas.

Els garrotxins han hagut de resistir fins al 95’ però, finalment, s’han endut la victòria per la mínima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)