1a femenina

El Llevant Badalona encaixa la primera derrota de la temporada contra la Real Sociedad (2-1)

El Llevant Badalona ha encaixat aquesta tarda la primera derrota de la temporada contra la Real Sociedad (2-1). Tot i que les de Ferran Cabello s’han avançat amb un gol d’Ana González des del punt de penal, el conjunt local ha acabat remuntant un duel que ha estat de màxima igualtat. Després de quatre jornades disputades, el conjunt català suma 7 punts de 12 possibles.

En els primers compassos del matx no hi ha hagut un clar dominador. Tots dos conjunts intentaven arribar sense èxit amb perill a la porteria rival. Tot ha canviat en el minut 20, quan Ana González ha transformat un penal comès sobre Chebbak. Amb el 0 a 1 en el marcador, les de Ferran Cabello han buscat el segon, però la Real Sociedad no ha abaixat els braços i també ha disposat de bones ocasions. De fet, a la mitja hora de joc, Coronado ha estat providencial aturant una rematada a boca de canó de Amaiur. A pilota aturada, però, l’equip basc no ha perdonat. En el 41’, Vanegas ha situat l’empat abans d’arribar al descans amb una rematada de cap. Resultat just vista la igualtat dels primers 45 minuts del duel, on no s’han vist gaires ocasions clares.

A la represa, tot i que les catalanes han començat guanyant terreny, ha estat la Real Sociedad la que ha tingut les arribades més clares. Cap dels dos equips era precís en els metres finals. Julve ha desaprofitat una gran oportunitat en un xut ras i creuat que ha marxat lleugerament desviat (72’). La poca contundència ha passat factura al quadre català, que ha vist com en el minut 79 Franssi feia el gol de la remuntada per al conjunt donostiarra (2-1).