1a divisió FEF

El Nàstic s’imposa a la Real Societat B amb una remuntada matinera (2-1)

El conjunt tarragonina ja encadena dues victòries consecutives al Nou Estadi, fa dues setmanes contra el Tarazona (1-0) i avui contra la Real Societat B. Els grana s’han endut la victòria amb una remuntada matinera i dos gols d’Antoñín.

El Nàstic rebia avui un rival directe de la part alta, el filial basc, la Real Societat B, al Nou Estadi. Els tarragonins han estat els primers en tenir una gran ocasió d’Antoñín (1’). Tot i això, els primers en inaugurar el marcador han estat els visitants. Amb un gol matiner de Jon Balda amb l’esquerra, després d’una passada en profunditat de Lebarbier, la Real s’ha posat per davant al Nou Estadi (3’). Però lluny de baixar el cap el Nàstic ha reaccionat ràpid i han empatat el partit. Antoñín, que ja havia tingut la primera ha firmat el gol de l’empat (8’). El mateix davanter n’ha tornat a tenir una altra que ha llegit bé el porter visitant i l’ha aturat. I un intent després ha arribat el segon. Altre cop Antoñín, aprofitant una centrada de Victor Narro ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa (27’).

A la represa, els grana han continuat provocant grans ocasions per ampliar distàncies. Però el ritme del partit ha anat baixant a mesura que passaven els minuts i a part dels canvis reglamentaris de cada conjunt i alguna targeta groga, no hi ha hagut grans moviments en la segona meitat.

Així el Nàstic s’ha endut la segona victòria consecutiva al Nou Estadi i es recuperen anímicament de la derrota del camp de setmana passat contra el Barakaldo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)