Copa Catalunya

L’Olot salva l’honor dels representants gironins

Copa Catalunya. Els olotins, patint i en els penals contra un 2a catalana, passen d’eliminatòria. El Peralada, l’Escala i el Juventus-Lloret, no

L’Olot va ser l’únic representant gironí que va accedir a la cinquena eliminatòria de la copa Catalunya després de patir més del compte però superar en la tanda de penals el Singuerlín, de segona catalana. Els de la Garrotxa es van avançar amb un gol de Yaya al 16. Els locals van empatar en el 82 i en els penals, les aturades de Jan Danés i una diana de Gerard de Marco van ser definitius (2-4).

El Peralada va perdre a casa contra el Tona (1-3). Aliou Traoré va avançar ben d’hora els xampanyers, però Iván Sánchez, abans del descans, va empatar l’enfrontament. En la segona part, els osonencs van ser efectius i Eloi i Arnau Camaño van establir el marcador final. L’Escala va caure contra el San Cristóbal, que va manar en el marcador fins que Marc Padilla va fer el 2-1 deixant obert el final d’un partit que finalment no va tenir cap més variació. L’equip gironí més humil, el Juventus-Lloret, de 1a catalana, va plantar cara a tot un tercera FEF com el Badalona, que no va poder fer el gol que seria definitiu fins al 73, quan Fassani va decantar una eliminatòria que va acabar calenta (1-0).