Champions

Aquest cop no val l’èpica

Champions League. El Real Madrid cau (1-0) al feu del Lilla en un partit en què és superat clarament, però que gairebé acaba empatant al final

No li van servir ahir, al Real Madrid, l’ADN, l’escut, ni l’èpica, dels quals acostuma a presumir quan resol els seus partits de forma postrema a Europa. L’equip orientat per Carlo Ancelotti va perdre (1-0) al feu del Lilla, en un enfrontament en què va ser superat pel conjunt francès, encara que va estar a punt d’empatar en un tram final marca de la casa madridista. I és que el conjunt blanc no havia xutat sobre la porteria defensada per Chevalier fins al minut 86, però, un cop va fer intervenir el porter francès, va abocar-se a l’àrea rival a còpia d’empenta i amb Rüdiger de davanter centre, i amb Mbappé ja recuperat, que va entrar al terreny de joc en la segona meitat, va generar diverses ocasions que van fer demanar l’hora a un Lilla que va acabar emportant-se els tres punts amb justícia. El gol dels francesos va ser obra de Jonathan David (45+2’), de penal, just abans del descans. Una diana que va palesar en el marcador el que havia passat a la gespa, on el grup entrenat per Bruno Génésio havia fet mèrits per anar al davant: el pal, dues vegades, i Lunin, amb diverses aturades, ho havien impedit. El Real Madrid va tornar a perdre després de 36 matxs sense fer-ho.

L’Atlético, escaldat

L’equip dirigit per Diego Pablo Simeone va protagonitzar una actuació paupèrrima al camp del Benfica, d’on va sortir golejat (4-0) i encara la va pagar barata. Aktürkoglu (13’), Di María (52’), Bah (75’) i Kökcü (84’) van ser els autors de les dianes dels lusitans. L’altra sorpresa de la jornada la va donar l’Aston Villa, que va imposar-se (1-0) al Bayern amb gol de Duran (79’). El quadre preparat per Unai Emery suma sis punts.

Aquesta tarda, la jornada de l’Europa League i de la Conference

Amb el mateix format que la Champions League –lliga única de 36 equips–, aquesta tarda es disputen les jornades completes de l’Europa League i la Conference League. En la segona categoria del futbol continental, la Real Sociedad rep l’Anderlecht (18.45 h) i l’Athletic, l’AZ (21 h). El duel més interessant del dia és el que disputaran, a Do Dragão, el Porto i el Manchester United (21 h). Pel que fa a la tercera competició, la Conference, aquesta setmana engega. Va ser ahir quan va iniciar-se amb dos duels avançats. El Betis visita el Legia (18.45 h) i el gran favorit al títol, el Chelsea, rep el Gent (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)