Lliga de les Nacions

Pau Cubarsí, la principal novetat blaugrana per a l’absoluta espanyola

El seleccionador espanyol absolut, Luis de la Fuente, ha donat a conèixer la llista de 25 futbolistes de cara a la proper aturada en el campionat pel doble enfrontament de la Nations League que el combinat disputarà contra Dinamarca, a Múrcia, i Sèrbia a Còrdova, els dies 12 i 15 d’octubre respectivament. La principal novetat en la convocatòria és la tornada de Pau Cubarsí amb l’absoluta després de caure de l’Eurocopa per participar amb la selecció olímpica als jocs –va guanyar l’or– i encadenar dos enfrontaments amb la sub-21. A més del central d’Estanyol, del Barça l’acompanyen Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres.

Pel que fa a la participació catalana en la llista hi trobem el porter David Raya, Marc Cucurella, Òscar Mingueza, Aleix Garcia i els blaugrana Pau Cubarsí i Lamine Yamal.

La llista completa la formen Álex Remiro, David Raya, Robert Sánchez, Pau Torres, Aymenic Laporte, Dani Vivian, Marc Cucurella, Alejandro Grimaldo, Pau Cubarsí, Óscar Mingueza, Pedro Porro, Dani Carvajal, Aleix García, Martín Zubimendi, Álex Baena, Fabián Ruiz, Mikel Merino, Pedri, Álvaro Morata, Lamine Yamal, Ferrán Torres, Nico Williams, Mikel Oyarzabal, Yeremi Pino i Joselu Mato.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)