1a divisió

Pressió i exigència

Lliga Espanyola. El Madrid rep el Vila-real (21 h) amb l’objectiu d’oblidar la derrota de dimecres en Champions i l’empat en el derbi

El Madrid rep aquest vespre al Vila-real al Santiago Bernabéu (21 h) en un partit de lliga exigent. Els groguets són tercers, a un sol punt dels blancs i només han perdut davant el Barça en aquesta temporada. Intentaran donar la sorpresa davant un conjunt blanc que arriba al duel després de perdre dimecres en Champions davant el Lilla.

Malgrat ser la primera derrota dels de Carlo Ancelotti en gairebé un any, les sensacions no són gens positives. El mal partit a França se suma a l’empat al derbi i a un inici de lliga amb millors resultats que joc, tot i ser els clars favorits a guanyar el títol.

El Madrid afrontarà el partit en un context de pressió. Volen evitar que el Barça pugui allunyar-se més just abans de l’aturada de seleccions i saben que, amb un triomf, igualarien momentàniament els punts blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)