3a divisió FEF

El Peralada reben al Cerdanyola, penúltim en la taula

3a divisió FEF. Els xampanyers van aconseguir la primera victòria després de tres empats la setmana passada i avui en volen la primera a casa (17 h)

Fins el cap de setmana anterior, els xampanyers havien anat sumant d’un en un. 3 empats consecutius en les primeres tres jornades. Però dissabte passat es van endur els primers tres punts amb una victòria per la mínima a Reus (0-1). Els d’Àlex Marsal en volen més, i avui poden sumar la primera victòria a casa contra el Cerdanyola.

Els vallesans són els penúltims de la taula amb 2 punts. Van començar perdent les dues primeres jornades contra el Badalona (2-0) i l’Escala (1-2), i els últims dos caps de setmana han sumat dos punts gràcies a dos empats contra l’Hospitalet (1-1) i el Mollerussa (0-0). Els de Santiago Alvarez van baixar el curs passat i de moment no han començat amb bon peu a 3a FEF.

Els altempordanesos han aconseguit la 8a posició en la classificació gràcies a 3 empats i una victòria. Passet a passet, els d’Àlex Marsal que aquest any tenien un equip pràcticament renovat van escalant. Avui, els xampanyers volen celebrar la primera victòria davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)