1a divisió

El Madrid s’imposa amb autoritat i eficàcia al Vila-real (2-0)

El Madrid s’ha imposat amb autoritat al Vila-real en un partit marcat per la intensitat i les ocasions. Amb un gol de Fede Valverde i un altre de Vinícius Júnior, els blancs han assegurar la victòria, tot i els intents dels groguets de retallar distàncies (2-0). Diego Conde, el porter groguet, ha estat clau en diverses accions. El Madrid ha demostrat la seva solidesa defensiva, controlant el ritme del joc fins al final.

El partit entre el Madrid i el Vila-real ha arrencat amb intensitat, amb els dos equips buscant dominar des dels primers minuts. Els blancs han aprofitat una jugada de pissarra al minut 14 per obrir el marcador gràcies a un xut des de fora de l’àrea de Fede Valverde, que ha desviat un defensor i ha acabat colant-se per l’escaire.

El Villa-real ha respost ràpidament amb una gran ocasió de Pape Gueye, que ha estavellat un cop de cap al travesser només un minut després. Malgrat els intents dels groguets per desequilibrar el matx, especialment per bandes amb centrades perilloses, la defensa del Madrid s’ha mostrat segura, mentre que Vinícius ha generar diverses accions de perill per banda esquerra, apropant els madrilenys a ampliar l’avantatge.

Al fil del descans, Diego Conde ha estat providencial en un contraatac del Madrid, aturant ràpidament la pilota a Mbappé. Poc després, Bellingham ha estat a punt de marcar amb un xut que ha passat fregant el pal.

La represa

A la segona part, el Madrid ha ampliat la distància al marcador amb un golàs de Vinicius al minut 73, després d’una gran assistència de Valverde. El brasiler ha aprofitat l’espai al mig per afusellar Diego Conde amb un xut imparable. Abans, el porter groguet ha salvat el seu equip en una acció clau, aturant un perillós contraatac de Mbappé. El Vila-real ha tingut una ocasió molt clara amb una falta llançada per Álex Baena que ha passat fregant el pal. Tot i els esforços dels groguets, els canvis de Marcelino no han sigut suficients per fer front a un Madrid còmode, que ha controlat el ritme del joc fins al final.

En els últims minuts, els de Marcelino han intentat retallar distàncies amb una gran acció individual d’Ilias Akhomach, que ha superat Mendy amb una sotana per entrar a l’àrea, però Thierno Barry no ha pogut definir amb precisió el seu xut. Malgrat guanyar certa verticalitat, els groguets no han aconseguit generar ocasions clares per preocupar els blancs, que han defensat amb solidesa mentre buscava una contra per sentenciar el partit. Al final del partit, Carvajal ha hagut de sortir en llitera per un fort cop a la cama amb Yeremy Pino que l’ha fet sortir plorant del partit.