El Girona B només en suma un a Manresa (2-2)

El filial gironí, mal acostumat les últimes jornades a guanyat per 3 a 0, s’ha endut un punt de Manresa. Els blanc-i-vermells han aconseguit remuntar l’1 a 0 de la primera meitat, a l’inici de la segona, però els locals els han empatat al tram final del partit.

El partit al Congost ha començat sense un dominador clar. Primers minuts de tanteig sense grans ocasions per cap dels dos equips. Els gironins han tingut una ocasió arribats al minut 24 de partit que Reche ha aturat sota pals. Els locals però, han reaccionat amb una altra ocasió dos minuts després i, ha servit d’avís, pel gol que ha arribat a la següent jugada. Salva Costa ha robat la cartera als centrals gironins per anotar el primer del partit (27’). Els gironins no han abaixat el cap, però els manresans han competit de tu a tu, i amb la mínima tranquil·litat d’anar per davant en el marcador, que de fet, ja no s’ha mogut dins al descans.

A la represa, els gironins acostumats a guanyar les últimes dues jornades, han sortit a buscar la tercera consecutiva. I només cinc minuts després de l’inici de la segona meitat, els blanc-i-vermells s’han avançat amb un gol des de la frontal (51’). I com que amb un no n’hi havia prou per guanyar, ben aviat han fet el segon (59’). Els locals però, han reaccionat i les han tingut de tots colors per empatar el partit i, finalment, ha acabat arribant el gol. Eloy Gila ha fet el segon dels locals de cap que deixava el marcador amb el 2 a 2 (72’). Els dos conjunts han intentat sacsejar les banquetes per provar de moure el marcador, però ja no hi ha hagut temps per més.

Els gironins s’han endut un punt de Manresa, un dels candidats a la promoció, que durant uns minuts n’eren tres havent remuntat l’1-0 inicial.