1a divisió FEF

Unai Hernández salva un punt en l’últim minut davant el Sestao River (2-2)

Un doblet d’Unai Hernández ha permès al Barça Atlètic sumar un punt al camp del Sestao River (2-2). Els blaugrana s’havien avançat amb un gol del badaloní en el minut 12 del duel, però a la represa el conjunt basc ha capgirat el marcador amb les dianes de Sergi Garcia i Cordero. En l’últim minut, un penal transformat per Unai ha permès als culers endur-se un punt d’un partit on han merescut molt més.

Els primers minuts del matx han estat de màxima igualtat. Cap dels dos conjunts aconseguia arribar amb perill a la porteria rival. Una igualtat, però, que s’ha desequilibrat en el minut 12, quan Unai Hernández ha obert la llauna. En la primera ocasió més clara, el badaloní ha definit a la perfecció des del punt de penal després d’aprofitar un rebuig dins l’àrea en una bona combinació blaugrana. Aquesta diana ha calmat al conjunt orientat per Albert Sánchez, que ha recuperat l’esfèrica i s’ha fet amo i senyor del duel, gestionant el partit amb autoritat i veterania malgrat la joventut, amb 6 futbolistes en edat juvenil al camp. Eder Aller, el jove porter que avui ha debutat amb el filial, ha evitat el gol de l’empat en el minut 20, amb una molt bona estirada. També el Barça Atlètic ha pogut fer el segon en una gran passada filtrada d’Unai cap a Guille Fernández, que aquest no ha pogut rematar per molt poc davant la sortida d’Herrerín.

La segona meitat no ha començat bé per als blaugrana, que han vist com el conjunt basc igualava el marcador després que Sergi Garcia aprofités un mal rebuig a l’àrea petita a la sortida d’un córner (50’). Tot i això, el Barça ha continuat remant en un terreny de joc molt irregular i que dificultava la pràctica del futbol. Guille Fernández ha estat a prop de fer el segon amb un xut potent des de dins l’àrea que ha marxat fregant el pal (54’). Molt més clara, però, ha estat la que ha tingut Unai en el minut 76. El capità, amb tot a favor per marcar, ha engaltat una fuetada que ha marxat per sobre el travesser. El gerro d’aigua freda ha arribat en el 81’, quan Cordero ha situat el 2 a 1. Quan semblava que el duel acabaria així, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels culers per una agafada d’Anton a Cedric (89’). Unai, des dels onze metres, no ha fallat i ha situat el 2 a 2 definitiu.