1a divisió FEF

El Nàstic suma un punt amarg a Lugo (2-2)

Els tarragonins acaben empatant un partit que guanyaven 0 a 2 al minut 15

El Nàstic ha empatat al camp del Lugo (2-2) i suma un punt que el maté en zona de promoció d’ascens. Tot i això, el regust és amarg perquè els tarragonins han fet un inici de partit sensacional que els ha permès situar-se 0 a 2. El signe del partit ha anat canviant i els locals han aconseguit igualar.

Ha sigut immillorable l’inici del Nàstic. Els tarragonins han sortit a mossegar, pressionant molt alt com és habitual. Pablo Fernández ha robat en la sortida del Lugo, Narro l’ha recollit a la banda contrària i ha servit una centrada sublim perquè el mateix Pablo entrés i enviés la pilota al fons de la xarxa amb el cap. Ha tingut el segon Pablo en una gran passada de Jardí, però ha acabat arribant deu minuts més tard en un contracop de llibre. Ha obert Pablo per Narro, que ha conduït i ha fet una autopassada sensacional per acabar regalant la diana a Antoñín.

L’inici somiat. Però el Lugo no s’ha desfet. Els gallecs han començat a créixer, el Nàstic ha perdut la pilota i ha passat força trams defensant molt a prop de l’àrea. Sobre la mitja hora, Óscar Sanz s’ha equivocat i ha comès un clar penal que Mendoza ha transformat per retallar la diferència. Ha aconseguit arribar al descans amb avantatge el conjunt grana, avui de verd, i a la represa ha pogut sentenciar. Antoñín ha vist com li han tret el doblet sota pals, mentre que Sanz s’ha quedat a prop d’un golàs.

Han passat els bons minuts dels de Dani Vidal i ha millorat l’equip local, que ha tingut dues bones ocasions per trobar l’empat i ho ha acabat aconseguint a la tercera. Ha sigut en un servei de cantonada servit al segon pal, on Erik Ruiz ha executat una voleia espectacular, però absolutament lliure de marcatge.

Els tarragonins han vist com els empataven un partit que guanyaven 0 a 2. I l’ha pogut guanyar qualsevol en la recta final. Álex Jiménez ha perdonat el 2 a 3 en un mà a mà i, en l’acció posterior, Varo ha salvat el 3 a 2 pels locals. Ha hagut de patir el Nàstic els darrers instants per mantenir el punt. En un altre córner, una mala sortida de Varo ha fet que la pilota acabés al travesser.

Taules a l’Anxo Carro en un partit absolutament boig, amb trams per ambdós equips. El punt no és un mal botí pels de Dani Vidal, però haver estat guanyant el partit 0 a 2 des de ben aviat fa que acabi tenint un regust amarg. L’equip es manté en zona de play-off i repetirà a domicili la pròxima jornada, serà al camp de l’Arenteiro.