1a divisió FEF

S’ajorna el partit del Barça Atlètic d’aquest cap de setmana per falta de jugadors

El Barça Atlètic – Real Sociedad B de la jornada 8 del grup 1 de primera federació, previst per aquest dissabte 12 d’octubre a l’Estadi Johan Cruyff, ha quedat ajornat. Les convocatòries de les seleccions inferiors, en setmana d’aturada de les competicions de primera divisió, i les lesions que acumula el filial blaugrana han deixat l’equip amb menys d’11 jugadors disponibles, motiu pel qual s’ha ajornat el partit.

Amb les convocatòries de les seleccions inferiors, un total de 14 jugadors, entre futbolistes amb fitxa de Barça Atlètic i juvenils habituals en dinàmica del filial, estan concentrats aquests dies i no estan disponibles per al cos tècnic liderat per Albert Sánchez.

Amb el combinat Sub-19 han estat citats Pau Prim, Héctor Fort, Andrés Cuenca, Guillermo Fernández i Juan Hernández, mentre que amb la Sub-18 han estat convocats Landry Farré, Xavi Espart, Eder Aller, Quim Junyent i Toni Fernández.

A més, Pedro Soma ha estat citat per Estats Units Sub-21; Noah Darvich amb Alemanya Sub-19 i Yaakobishvili amb Hongria Sub-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)