Copa

El Vic goleja l’Sporting Maó i jugarà contra un primera en la copa

Copa.

La segona participació de la història del Vic a la copa, 47 anys després de l’estrena, serà històrica. Els vigatans han resolt amb molta solvència l’eliminatòria prèvia contra l’Sporting Maó (3-0) i jugaran la primera eliminatòria contra un equip de primera divisió.

L’estadi Hipòlit Planas ha viscut la gran festa del Vic des del primer minut, i és que els locals no han donat cap oportunitat al seu rival. De fet, en el primer minut de partit, en una jugada d’estratègia en un córner, Martí Riera ja ha situat l’1-0 en el marcador. Després del gol inicial els vigatans han controlat el partit assegurant la rereguarda i a poc a poc han començat a amenaçar de nou la porteria balear amb nombroses ocasions fins que, de nou a pilota aturada, ha arribat el 2-0 amb un remat de cap de Gil Bertrana (33’).

En la segona part el Vic ha continuat sent molt superior i en el minut 64’ Bellido ha marcat el 3-0. Amb el partit sentenciat el ritme ha decaigut, però en el 84’ Arnau Prat ha culminat la festassa amb el 4-0 definitiu en una internada per banda esquerre.

El sorteig, demà

El Vic coneixerà demà el seu rival en el sorteig que es farà a Las Rozas a partir de les 13h. Podria ser el Girona o l’Espanyol, així com els altres 14 equips de primera que no jugaran la supercopa (el Barça, el Madrid, l’Athletic i el Mallorca). El Nàstic, el Sant Andreu, el Lleida, l’Europa, el Badalona Futur, l’Olot i l’Hospitalet són els altres representants catalans que disputaran, a partit únic i al camp de l’equip d’inferior categoria, la primera eliminatòria entre el 29 i 31 d’octubre.