Premier

esports

Troben mort a la piscina de casa seva el futbolista anglès George Baldock

Tenia 31 anys i actualment jugava com a lateral dret al Panathinaikos FC

El món del futbol està de dol després d’haver-se trobat mort, aquest dimecres, el futbolista en actiu de 31 anys, George Baldock. Segons ha informat l’agència de notícies Reuters i diversos mitjans grecs, va ser la seva dona, que viu amb el fill a Anglaterra, qui va alertar al propietari de la casa que no podia localitzar el seu marit, i és aquesta persona que el va trobar mort a la piscina.

Nascut a Buckingham (Anglaterra), es va formar a les categories inferiors del Milton Keynes Dons, entitat en el qual jugava el seu germà gran. Va debutar amb el primer equip l’any 2010 a la tercera divisió anglesa, però sense massa minuts va ser cedit durant diversos anys a altres clubs anglesos. La temporada 2015-16 va retornar al Milton disputant un total de 15 partits, i el següent any es va apoderar de titularitat. Gràcies a una bona temporada, el Sheffield United FC, de la segona divisió, el va fitxar. Van ser set temporades a l’onze inicial dels “Blades” que li van valer per fer-se extremadament popular entre els aficionats, el personal i els seus companys. Durant aquesta etapa, va jugar a la Premier League en tres temporades i va disputar fins a 219 partits.

L’estiu passat el Panathinaikos FC de la lliga grega el va fitxar. El seu últim partit el va disputar aquest diumenge, de titular, contra l’Olympiakos. El derbi anomenat dels enemics eterns o la mare de totes les batalles. Van acabar en empat a 0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)