Copa

Un històric per a la desena copa de l’Olot

Després de guanyar la lliga de 3a divisió FEF el curs passat, l’Olot participarà en la copa per desena vegada en la seva història i ho farà rebent la visita d’un històric com el Còrdova en la 1a eliminatòria. Als de Pedro Dólera no els podia tocar cap equip de primera divisió, de manera que rebre un equip de 2a divisió A era una de les millors opcions per intentar omplir l’estadi com va passar en les anteriors participacions contra l’Osasuna (2020/21) i el Llevant (2022/23).

L’Olot confia fer valer el factor camp per donar la sorpresa i presentar-se a una 2a eliminatòria en què es podria enfrontar a un rival de més entitat, però el Còrdova serà un os dur de rosegar. Els andalusos han tornat a la categoria de plata sis anys després i al cap de vuit jornades han sumat nou punts que els permeten estar fora de la zona de descens. Coneguts del futbol gironí i català com Albarrán, Àlex Sala i Jacobo, així com el golejador Antonio Casas, són peces clau de l’equip que dirigeix Iván Ania.

Nom Còrdova CF
Ciutat Còrdova (Còrdova)
Estadi El Arcángel
Aforament: 21.822 espectadors
Socis 15.000
President Abdulla Al-Zain
Categoria 2a divisió A
Entrenador Iván Ania
Pitxitxi Antonio Casas (3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)