Premier

El City confirma l’adeu de Txiki i a Hugo Viana com a relleu

El Manchester City ha confirmat en un breu comunicat que Txiki Begiristain deixarà el càrrec de director de futbol del club anglès i que el seu relleu serà el portuguès Hugo Viana, fins ara a l’Sporting Club de Portugal.

Txiki va assumir el càrrec de director esportiu o director de futbol del City fa 12 temporades en les quals ha aconseguit consolidar el club com un dels més sòlids i guanyadors de la Premier League. Des de l’arribada de Pep Guardiola a la banqueta, els anglesos han assolit una altra dimensió i s’han erigit com els grans dominadors del futbol a Anglaterra i Europa, amb la consecució de la Champions League 2022/23.

L’arribada d’Hugo Viana serà progressiva i en els darrers mesos de feina de Txiki Begiristain al club formarà una dupla amb el portuguès per assegurar que una bona transició en el càrrec, com així ho ha confirmat el propi City en el comunicat oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)