1a divisió

Investiguen Mbappé a Suècia per una presumpta violació

Els fets s’haurien produït a Estocolm durant aquesta aturada de seleccions, en què el davanter del Madrid no ha anat convocat amb França

L’aturada de seleccions passarà factura al Madrid, i no pas pels partits internacionals, ja que els jugadors més importants han tingut descans arran de petites molèsties. Era el cas de Mbappé, que no va entrar a la llista de França tot i tornar de la lesió i jugar uns minuts en els partits previs a l’aturada. El davanter francès, però, s’ha convertit en les últimes hores en el gran protagonista per un cas extraesportiu i realment greu, i és que la fiscalia de Suècia ha confirmat avui que el futbolista està sent investigat per una presumpta violació a Estocolm, on ha estat de visita durant aquesta aturada i a on se’l va veure de festa. “L’únic que puc avançar és que s’ha denunciat un delicte i puc confirmar que estic liderant la investigació. S’hauria comès el 10 d’octubre al centre d’Estocolm. No diré res més, ara”, ha explicat la fiscal del cas, Marina Chirakova, en declaracions a TT. En el mateix sentit s’ha mostrat Sven-Erik Alhem, president de l’Associació Nacional de Víctimes del Crim i exfiscal suec. “Serà molt important el que digui”, ha dit en referència a una futura declaració de Mbappé, a qui ha confirmat que se’l considera “raonablement sospitós” per violació i agressió sexual.

El rebombori sobre aquesta presumpta violació ja va començar a córrer ahir i el seleccionador francès Didier Deschamps en va parlar en roda de premsa, demanant “perspectiva i distingir entre què és cert i fals”. El mateix Mbappé, a través de les xarxes socials, es va referir ahir al tema qualificant de Fake News una notícia de RMC en què es deia que la justícia sueca l’estava investigant per violació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)