Més futbol

‘Hat-trick’ de Messi en la victòria de l’Argentina contra Bolívia (4-0)

Leo Messi no es cansa de donar classes magistrals de futbol tot i tenir ja 37 anys i s’ha erigit com el jugador clau de la victòria de l’Argentina contra Bolívia, que permet als d’Scaloni fer un pas gairebé definitiu per a la seva classificació al mundial 2026 que se celebrarà als Estats Units, Canadà i Mèxic. Argentina ha derrotat a Bolívia, una de les seleccions que estava més en forma després de sumar nou punts de nou possibles, que no ha pogut fer res per evitar una golejada en el tram final de l’enfrontament (6-0).

Leo Messi ha estat l’autor d’un triplet de gols per al seu país a més de donar dues assistències. L’astre argentí ha obert el marcador en el 19 i abans del descans ha assistit a Lautaro Martínez i Julian Álvarez perquè gairebé sentenciessin el matx en el tram final del primer acte.

En la segona part, l’albiceleste ha controlat l’avantatge i Almada l’ha ampliat fent el 4-0 per deixar a Messi l’honor de tancar la golejada amb dues dianes més en el 84 i el 86.

L’Argentina és líder en destacat de la classificació pel mundial amb 22 punts, seguit de Colòmbia amb 19, i amb un avantatge de 11 punts respecte les posicions que el deixarien fora de la lluita per revalidar el títol de campió del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)