Territorial

Josep Delgado, amo del Badalona Futur, que perd Toni Freixa

El Badalona Futur, l’equip que ha anat canviant de nom –amb l’origen al Llagostera, després Costa Brava– i de seu i ara s’ha instal·lat a Premià de Dalt, té com a màxim accionista l’expropietari del Girona Josep Delgado. El sarrianenc va entrar fa uns mesos al club, que tenia com a cap visible l’advocat Toni Freixa. L’excandidat a la presidència del Barça era el conseller delegat i el president del Badalona Futur, i ara ha anunciat que deixa el projecte. Segons revela Freixa en l’anunci del comiat, l’empresa Valorus Sports, amb Delgado com a soci únic, té el 89,62% de les accions.

Delgado va ser el propietari del Girona entre el 2010 i el 2015, en un període marcat per la seva absència arran d’uns problemes amb la justícia polonesa que va resoldre. Quan va tornar, va editar diversos llibres amb Valorus Sport i, en una entrevista, ja explicava que no descartava tornar a entrar en algun club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)