Copa Catalunya

AEM - Espanyol i Vic - Europa, els quarts de la Copa Catalunya femenina

A les semifinals entraran en escena el Barça i el Llevant Badalona, mentre que la FCF també ha sortejat les 10 eliminatòries de la 5a ronda de la Copa Catalunya masculina

Els quarts de final de la Copa Catalunya femenina ja estan definits. La Federació Catalana ha dut a terme aquest migdia el sorteig de l’eliminatòria amb quatre equips implicats, perquè el Barça i el Llevant Badalona entraran en escena directament a les semifinals i ja esperen rivals. Aquests sortiran dels dos partits de quarts de final, que es jugaran a partit únic el 13 de novembre.

L’atzar ha decidit que el Vic Riuprimer s’enfronti a l’Europa a Osona, mentre que l’AEM rebrà a l’Espanyol a terres lleidatanes. L’AEM va ser capaç d’eliminar a les barcelonines fa unes setmanes a la Copa de la Reina.

D’altra banda, també s’ha definit la 5a ronda de la Copa Catalunya masculina ja està definida. En el sorteig ja han entrat en joc els equips que competeixen a la 2a FEF. Són 20 equips els implicats en les 10 eliminatòries que es disputaran, a partit únic, el dimecres 6 de novembre, si no hi ha canvis imprevistos.

D’una banda, els cinc enfrontaments de la zona A seran: Manlleu - Badalona Futur, Vic - Sant Andreu, Grama - Cerdanyola, Badalona - Europa i Tona - Olot. D’altra banda, els cinc duels de la zona B seran: Roda de Barà - Manresa, La Sènia - Terrassa, Prat - Lleida Esportiu, Vilafranca - Mollerussa i Castelldefels - San Cristóbal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)