1a femenina

El Llevant Badalona només treu un punt al Costa Adeje (0-0)

Tot i dominar el partit i jugar contra 10 a partir del minut 30’ de la primera meitat, les badalonines només han tret un punt a casa, contra el Costa Adeje Tenerife. El partit ha acabat amb le marcador inicial 0 a 0, tot i les oportunitats que han tingut les locals.

La primera meitat al Municipal de Badalona ha estat un pèl més igualada, amb més temps de joc al mig del camp, però al minut 30’ les visitants s’han quedat amb 10 jugadores sobre el verd perquè Fatou ha vist la vermella directa. L’ocasió més clara per les locals ha estat gràcies a un desmarcatge de Maca, però els primers 45 minuts no els han servit per avançar-se.

A la represa, tot i l’avantatge numèrica al camp les badalonines no han aconseguit treure profit de les ocasions. Perquè d’oportunitats no n’han falta. Llompart, Elena Julvé i Maca les han tingut per endur-se els tres punts, però avui, l’efectivitat i l’encert en la rematada final no estava del costat de les locals.

Així, les badalonines nomñes han sumat un punt, que sumat als de les sis jornades anteriors surt un total de 14 punts, que els deixen en quarta posició provisional.Plaça qeue només els podria treure el lloc la Real Societat, l’actual quart amb 12 punts que juga aquesta tarda (16 h) contra l’Atlético de Madrid, el tercer.